AeroPress kaffebrygger - hurtig og nem kaffe

AeroPress er den dejlig enkel bryggemetode, som bringer din kaffe til nye højder. Kaffens aromaer og smagsnuancer kommer for alvor frem med AeroPress.

Med en AeroPress får du det bedste fra the verdener. Stempelkaffe, kolbekaffe og espresso. Du får en fløjlsblød kaffe, med alle kaffens smagsnuancer. Det skal opleves!

AeroPress er en smart og handy kaffebrygger

Hvad er en AeroPress kaffebrygger?

AeorPress er en super smart lille kaffebrygger, som kan bringe din kaffe til nye højder. Den sikrer at vand og kaffe kun har berøring i ca. 30 sekunder. Det giver dig en kaffe uden bitterhed, og med en fløjlsblød smag i stedet.

Selve AeroPress bryggeren er en plastkonstruktion, der blander det bedste fra tre verdener. Stempelkande, kolbe og kaffe.

Sådan brygger du kaffe med AeroPress

Det er hurtigt og nemt at brygge en god kop kaffe, med AeroPress kaffebryggeren.

 1. Kom et kaffefilter i din AeroPress, og stil den oven på en kop.
 2. Tilsæt friskmalet kaffe.
 3. Tilsæt varmt vand. 92-95 grader.
 4. Rør rundt i vand og kaffe i 10 sekunder.
 5. Pres nu langsomt AeroPress ned. Brug ca. 20 sekunder på dette.
 6. Kaffen er nu klar
 7. Vil du have endnu mere smag ud af kaffen, kan du lade den stå og trække 4-5 min i koppen.

Køb AeroPress online

AeroPress kan købes online, i et stort udvalg af danske netbutikker. AeroPress kommer inkl. tilbehør i form af tragt, måleske, rørepind, holder og 350 kaffefiltre.

Køb AeroPress her

Lav espresso eller latte med din AeroPress

AeroPress kan også bruges til at lave både espresso og latte. Du doserer selv mængden af kaffe og vand, og har fuld kontrol over hvor kraftig du vil have din kaffe eller espresso. AeroPress kommer med en række dosisangivelser på siden af bryggeren, som du evt. kan følge.

Ønsker du at lave en latte, kan du brygge kaffen på AeroPress først, og så efterfølgende hælde mælken ned i koppen.

AeroPress er perfekt til rejsen

På grund af sin handy størrelse, er AeroPress den oplagte rejsemakker, når du skal på rejse, på camping eller i sommerhus. Den kan nemt placeres i en taske eller kuffert, og vejer næsten intet. Medbring det mest basale udstyr. Kaffen kan nok købes på feriedestinationen.

Video: sådan bruger du AeroPressAeroPress kommer med en række tilbehør

AeroPress uden BPA og phtalater

AeroPress er udført i solidt plast, og 100% fri for BPA og phtalater. Den vaskes nemt i hånden, med brug af mildt opvaskemiddel.

Filtre til AeroPress

Ved køb af en AeroPress kaffebrygger, følger der automatisk en pakke med 350 kaffefiltre med. Disse papirfiltre er udmærkede, og hjælper med at holde på de gode olier i kaffen.

Du kan også vælge at bruge et metalfilter i kaffebryggeren. En af fordelene ved et kaffefilter i metal, er at det kan anvendes igen og igen. Typisk vil disse filtre og tillade flere af kaffens olier, at trænge igennem filtret. Det giver en lidt mere rund smag til kaffen.

Det er meget smag og behag, hvad man er til. Så det bedste råd er at prøve dig frem.

VM i AeroPress

AeroPress er ikke bare stort. Det er så stort, at der afholdes et verdensmesterskab, i at brygge den perfekte kop kaffe. Årligt samles AeroPress-entutiaster, for at dyste om, hvem er kan brygge den bedste kop kaffe.
Læs mere om World AeroPress Championship her.

I Danmark afholdes den danske turnering, som en slags kvalifikation til VM i AeroPress. Du kan læse mere om Danish AeroPress Championship her.

Espresso abonnement

Er du klar over at du kan få friskmalet espresso tilsendt med posten? Ved at bestille et espresso abonnement, får du automatisk tilsendt frisk espresso.

Læs mere om espresso abonnement

Opbevaring af kaffe

Når din kaffe er blevet ristet, vil den stille og roligt miste sin gode smag. Her får du en række gode råd til opbevaring af din kaffe, så smagen bevares.

Se hvordan du opbevarer din kaffe

Kaffe abonnement

Vidste du at du kan få friskmalet kaffe sendt lige til din postkasse? Ved at bestille et kaffe abonnement, får du leveret kaffen med posten.

Læs mere om kaffe abonnement